Where's My Water

Where's My Water Free 1.8.0

Spetteren en spatten met Swampy de krokodil

VOOR

  • Mooie graphics
  • Verslavende speelstijl
  • Schattige krokodil

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Where's My Water is een grappig spel met mooie watereffecten. Swampy de krokodil zit in bad maar er komt geen water uit de kraan! Jij helpt Swampy door het water in de goede richting te leiden en dat doe je door rondom de badkamer leidingen te graven. Gelukkig mag dat met de handen.

Een krokodil zonder water is natuurlijk een zielig gezicht. Jij helpt Swampy in bad te gaan, door met je vingers grond aan de kant te vegen. Zo maak je ruimte voor het water om door de leidingen te stromen en uiteindelijk op het hoofd van Swampy te plonzen. Zit er genoeg water in het bad dan is Swampy je heel erg dankbaar. Vliegt het water per ongeluk het scherm uit dan moet je overnieuw beginnen.

De beelden in Where's My Water zijn mooi en vooral het water ziet er prachtig uit. Naast het graven in de grond mag je af en toe water op speciale knoppen pletsen, zodat er een obstakel aan de kant gaat. Tussen de leidingen en de muren zijn rubberen eendjes verspreid; raak je deze aan met het water dan verdien je extra punten. Dit maakt Where's My Water erg uitdagend en dat niet alleen voor jonge spelers!

Where's My Water is een kleurrijk, verslavend spel. Bij deze gratis versie krijg je 25 levels voor de kiezen, maar wij verwachten dat je daarna graag verder speelt. Gelukkig is er een complete versie met liefst 140 levels!

Meeste downloads Puzzels voor iphone

Meer
Where's My Water

Download

Where's My Water Free 1.8.0

Beoordelingen about Where's My Water